Avis: TDC vil købe Telmore

TDC er i øjeblikket i gang med de sidste forhandlinger om at købe lavpris-selskabet Telmore, erfarer Morgenavisen Jyllands-Posten. Prisen er angiveligt 500 millioner kroner eller omkring 1800 kroner per kunde.

Telekoncernen TDC er i færd med at købe det fremstormende lavpris-selskab Telmore, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten uden at citere kilder.

Prisen skulle angiveligt være 500 millioner kroner, hvilket svarer til omkring 1800 kroner per kunde.

Alternativt vil TDC nøjes med en kontrollerende del af Telmore, hvilket også vil betyde en udskrivning på et trecifret millionbeløb.

Formålet er at skaffe TDC bedre adgang til de unge kunder, som selskabet har haft svært ved at fastholde.

- Købet af Telmore er naturligt. TDC's markedsandel er gennem de seneste to år faldet med 10-15 procent. TDC har ikke fat i de unge kunder, men hvis de køber Telmore og helhjertet satser på at drive selskabet som et ungdomskoncept med sit eget brand, er det en rigtig strategi, siger teleanalytiker John Strand, Strand Consult, til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Ifølge avisen har samtalerne mellem selskaberne stået på i næsten et år, men først da en konkurrent viste interesse for Telmore, satte TDC sig til forhandlingsbordet.

Telmore køber sig i forvejen til adgang til TDC's mobilnetværk, og det sikrer hvert år telekoncernen en omsætning på 300-400 millioner kroner.

Alligevel har luften tidligere været iskold mellem ledelsen i de to selskaber. For godt et år siden bad Telmore om hjælp hos IT- og Telestyrelsen til at håndtere samarbejdet med TDC.

Samtidig bekendtgjorde TDC Mobils daværende direktør Jørgen Weber, at selskabet ikke længere besvarede henvendelser fra journalister, der ønskede kommentarer til Telmore-direktøren Frank Rasmussens virksomhed.

Hverken TDC eller Telmore vil kommentere historien over for Jyllands-Posten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere