Chefer bliver medejer hos shg.dk

It-chefen og den personaleansvarlige kommer med ind i ejerkredsen af onlinebutikken shg.dk. Det sker for at fastholde dygtige medarbejdere, siger shg-direktør.

(Opdateret)It-chef Frits Jørgensen og personalechef Allan Foged er blevet lukket ind i ejerkredsen af shg.dk med henholdsvis 10 og fire procent. Det sker samtidig med at onlinebutikken udvider aktiekapitalen.

»Med den omtumling, der i branchen er det vigtig at have de vigtige kompetencer på plads, så vi står stærkere fremover,« siger Thomas Falborg, der er direktør for shg.dk.

De to nye medejere er blevet lukket ind i ejerkredsen op til at onlinebutikken skal aflevere regnskab for 2007. Det har dog ikke umiddelbart noget med udvidelsen af ejerkredsen at gøre.

»Vi har tidligere meldt ud, at 2007 vil blive et regnskab med underskud. Når vi ikke har afleveret regnskabet endnu, så skyldes det blandt andet, at vi skal have lukket ned for nogle af vores selskaber. Det tager tid at få det på plads rent regnskabsmæssigt,« siger Thomas Falborg.

Efter at den nye ejerstruktur er kommet på plads hos shg.dk, ejer den oprindelige stifter af shg.dk, Per Nielsen 25 procent, it-chefen Frits Jørgensen ejer 10 procent, personalechefen Allan foged ejer fire procent og Thomas Falborg ejer de resterende 61 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere