BlueTel i betalingsstandsning

Mobilkæden BlueTel går i betalingsstandsning for at få ro til at rekonstruere selskabet. Problemerne forklares med Nokias opsigelse af samarbejdet og politiets efterforskning af svindel i BlueTel.

Nedturen fortsætter for forhandlerkæden BlueTel, der i fredags lod sine tre danske moderselskaber, BlueTel A/S, BlueTel International Wholesale ApS og Phone Danmark A/S, gå i betalingsstandsning.

Årsagen er Nokias opsigelse af samarbejdet for næsten en måned siden og ikke mindst sidste uges anklager om svindel for et større millionbeløb, der fik politiet til at efterforske sagerne.

Til flere aviser forklarer BlueTel, at der er behov for arbejsro:

- Vi vil have ro til at rekonstruere selskabet. Det er den mest fornuftige måde at komme videre på. Vi er lillebror mod Nokia, så det blev vurderet, at dette var den bedste måde at redde virksomheden på, siger PR- og marketingchef Ole Juul fra BlueTel til Berlingske Tidende.

Han understreger, at BlueTel forventer at køre videre.

Tidligere har kæden afvist anklager om svindel med blandt andet garantireparationer, der er foretaget for verdens største producent af mobiltelefoner, Nokia.

TDC Mobil, der ejer 10 procent af BlueTels danske aktiviteter, har fået en redegørelse fra kæden om de mange problemer, men TDC vil ikke ofre tid og penge på at redde BlueTels butikker.

- Som udgangspunkt er vi ikke interesseret i at eje flere butikker. Vores umiddelbare holdning er, at der er nok - og at markedet er mættet, siger vicedirektør Peter Ibsen, TDC Mobil, til dagbladet Børsen.

BlueTel i Odense har været lukket i flere uger - ifølge skiltet på døren er butikken "lukket pga. ombygning".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere