Amitech kom stærkt ud af kriseår

Den største lokale danske pc-producent, Amitech, fik overskud på omkring otte millioner kroner i netop afsluttede regnskabsår - på trods af store tab på Alcotini-konkurs.

Den største lokale danske pc-producent, Amitech, fik overskud på omkring otte millioner kroner i netop afsluttede regnskabsår - på trods af store tab på Alcotini-konkurs.

Godt to millionerne kroner har Amitech måtte smide efter deres tidligere butikskæde Alcotini, der gik konkurs i dønningerne efter 11. september.

- Vi var jo absolut største kreditor. Og det var da heller ikke sjovt at se Alcotini lukke. Det var jo det første firma Lars Bjerg og jeg startede sammen, siger direktør Paul Hauge fra Amitech.

Alligevel kan Paul Hauge glæde sig over et udsædvanlig godt resultat i det netop overståede årsregnskab, som på trods af hensættelserne har givet et overskud omkring otte millioner kroner.

Overskuddet er hentet ud af en omsætning på knap 250 millioner kroner, hvilket giver en overskudsgrad omkring tre procent.

- Vi er meget godt tilfredse. Temmelig tilfredse, vil jeg endda sige, lyder det fra Paul Hauge.

Amitech havde ifølge IDC en markedsandel på godt fem procent af det danske pc-salg i 1. kvartal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere