Ros til Rosenmeier for dusør

Både Hans Vitalis, direktør for Tech Data, og Erik Pedersen fra den mindre distributør SD Data roser Jørn Rosenmeier for at udlove en dusør på 25.000 kroner, der skal hjælpe til at fange de tyve, som stjal 62 notebooks fra Rosenmeier Periferi i Viborg sidst i marts.

»Jeg synes det er en frisk måde at angribe tingene på,« lyder kommentaren fra Hans Vitalis, der understreger, at han synes det er en god idé at udlove dusøren.

Erik Pedersen fra SD Data har selv for to år tid siden fået tømt sit eget lager for 100 Asus-notebooks ved et tyveri. Han roser også Rosenmeier for at udlove en dusør, selv om han nok tvivler på, at det får en effekt.

»Der har aldrig været et spor efter de notebooks vi fik stjålet i sin tid,« siger Erik Pedersen.

Han tror dog ikke, at de stjålne notebooks er i landet længere, men Jørn Rosenmeier er ikke helt enig.

»Det er mere eller ligeså sandsynligt, at de bliver solgt gennem Den Blå Avis eller helt andre kanaler,« siger Jørn Rosenmeier.

»Men ideen med at udlove en dusør, er god nok. For hvis de skal findes bliver det nok gennem forhandlere,« siger Erik Pedersen.

Mere om sagen i dagens udgave af Computer Reseller News.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Data Architect

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere