Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Netpartner satser på Island

Forhandleren Netpartner har startet ny afdeling på Island. Netpartner erkender, at det kan blive svært at opstøve de rigtige konsulenter, når forrentningen på Island skal udbygges.

Mens islandske investorer har travlt med at satse på Norden, har danske Netpartner valgt at gå mod strømmen og etablere en afdeling på vulkanøen.

Netpartner har startet en afdeling op på Island med to lokale konsulenter som drivkræfter. Den islandske landgang sker som et led i jagten på nye forretningsmuligheder på det skandinaviske marked.

»Vi har etableret et samarbejde med to af Islands dygtigste konsulenter, så vi kan tilbyde kompetent rådgivning inden for et bredt produktsortiment,« udtaler Marius Jeppesen, der er Netpartners administrerende direktør i Danmark.

Ifølge Marius Jeppesen er det islandske eventyr kun starten på en samlet skandinavisk forretningsstrategi.

»Det passede fint ind i vores strategi om at indlede forretninger uden for Danmark,« siger Marius Jeppesen, der regner med, at Netpartner i løbet af nogle år vil kigge efter nye forretningsmuligheder på det skandinaviske marked.

Et blik på Netpartner seneste regnskab afspejler, at selskabet har vind i sejlene på det finansielle plan. Selskabet kom op på et tre-cifrede omsætningstal i 2007 på 102,5 millioner kroner, hvilket er en fremgang på 34 procent mod 2006. I samme periode oplevede Netpartner en mindre tilbagegang til 2,95 millioner kroner før skat fra 3,6 millioner i 2006.

»Det vigtigste er, at vi har formået at levere en kontrolleret vækst, og at vi når vores vækstmål,« siger Marius Jeppesen. Han regner med en øget procentuel omsætningsfremgang, ligesom han også forventer, at bundlinjen vokser med.

Netpartner beskæftiger omkring 90 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Aalborg, Slagelse og nu også på Island.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere