Lars Wørzner: Ny struktur skal skabe vækst

Fujitsu Siemens Computers samler Norden i tre selskaber på tværs af grænserne. Den danske landechef udnævnes til direktør for enterprise i Norden.

Fujitsu Siemens nye struktur i Norden giver den danske landechef en placering i toppen af hierakiet. Lars Wørzner skal fremover stå i spidsen for hele value-satsningen i Norden.

»Det er svært at kombinere salget af almindelige pc'er og komplekse løsninger. Derfor deler vi forretningen op,« forklarer Lars Wørzner, der er begejstret for udnævnelsen til direktør for value området.

Rent formelt udnævnes der salgsdirektører i de enkelte lande, som skal referere til direktørerne for value, Volumen og consumer, som Fujitsu Siemens nye områder kaldes. De tre afdelinger skal stå for salget på tværs af landegrænserne i Norden.

»I dag køber flere distributører og forhandlere ind på nordisk plan. Når vores kunder er nordiske, så er det kluntet, at de skal ud og handle med os i de enkelte lande,« siger Lars Wørzner.

Han afviser dog, at den nye struktur betyder, at Fujitsu Siemens mister den lokale kontakt med kunderne. Der er tale om en vækstplan for virksomheden, og der kommer til at sidde en salgschef i de enkelte lande, som skal referere til Lars Wørzner, men salgscheferne har frie hænder til at aftale priser og specielle løsninger individuelt med kunderne.

»Jeg kommer jo til at sidde mere i et fly nu. Fremover får jeg travlt med forretningen i alle de nordiske lande og Baltikum,« fortæller han.

Selvom Lars Wørzner fremover skal stå for Valuesatsningen i Norden, er han dog ikke færdig i dansk regi. Med forfremmelsen får Lars Wørzner plads i den nordiske ledergruppe, men samtidigt beholder han det overordnet ansvar for den danske forretning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere