Download Managere

Hvorfor leve med afbrudte downloads, når de kan reddes på målstregen? Download Managere gør livet som netbruger lettere og rarere, hvis man downloader mange filer. Her er syv af slagsen, og den bedste er uden tvivl ReGet.

ReGet er bedst

ReGet er bedst
Der er ingen af de testede programmer, der var klart det bedste. I toppen lå GetRight, Go!Zilla og ReGet side om side, Download Wonder og Octopus lå i midten og nederst placerede Download Butler og Lattice sig.

GetRight tabte terræn ved ikke at kunne download hele biblioteker og den manglende rapportfunktion. Go!Zilla er ustabil, har en lidt pudsigt brugerflade og var desuden heller ikke i stand til at downloade mange filer på tilfredsstillende måde. ReGets værste minus var fejlene, når der skulle oprettes lokale biblioteker til at afspejle det aktuelle ftp-site.

Alligevel får ReGet fem stjerner mod GetRight og Go!Zillas fire. Det skyldes, at GetRight ligefrem mangler en hel og vigtig funktion og at Go!Zilla kræver et omdesign for at være mere indbydende. ReGet er derimod (næsten) perfekt, hvis en lille fejl blot bliver fundet.

Der er ingen endegyldig sandhed, når software bliver vurderet. Nogle funktioner og brugerflader passer mere til en person, hvor noget andet passer til en anden. Er man derfor interesseret i at benytte en download manager, bør man tage et kig på både GetRight, Go!Zilla og ReGet.

Slut med døde downloads

Med et lille stykke software installeret, kan den afbrudte download genoptages, hvor den døde. Hvem har ikke været i gang med at downloade mange eller store filer blot for at se det hele forsvinde, når forbindelse af en eller anden grund ryger? Den slags er der råd for i form af download managere.

Downloader man fra en ftp-server, der understøtter resume, kan en download manager sørge for, at downloaden gentoptages, så ventetiden ikke er spildt.

En download manager kan også bestilles til at downloade udvalgte filer på bestemte tidspunkter, og arbejdet foregår altid i baggrunden, så pc´en ikke låses.

Genoptagelse og timing af downloads er download manageres vigtigste funktioner. Nogle programmer kan også fange musekliks direkte fra browseren, andre kan vise zip-filer og så er der dem, der kan rippe hele sites for filer.

Stærke netværksværktøjer kan man sjældent få for mange af, men at finde det bedste program til ens behov kan være en omfattende opgave. Derfor tester vi her download managere.

Læs hele testen i PC World nr. 20/1999




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere