Chrome fik tilføjelser i dag

Mere kul på browser-krigen.

Internetbrowseren Chrome har i sin korte levetid høstet ros for at være lynende hurtig. Men det har ikke været nok til at stjæle markante markedsandele fra Microsoft og Mozilla. Men med dagens lancering fra Google har Chrome fået endnu et salgsargument.

Google har tilføjet udvidelser og bogmærkesynkronisering til den seneste Chrome-udgivelse til PC (version 4.0.249.78).

Tilføjelserne gør det muligt at tilpasse sin browser til sine egne behov med ekstra funktionalitet. Noget som især Firefox har gjort til sin styrke.

Tilføjelserne har været tilgængelige i udvikler-udgaven af Chrome i flere måneder, men nu føler Google sig altså sikker nok på stabiliteten til at udbrede extensions og bogmærkesynkronisering til det brede publikum.

Der er dags dato 1.861 extensions til Chrome, og derfor er der lidt vej op til Mozillas Firefox, der kan kobles sammen med over 5.000 tilføjelser.

Der er allerede flere bud på de bedste tilføjelser til Chrome. Blandt andet hos Digitizd.com, som har samlet 10 bud. ComON kan desuden fremhæve yderligere tre tilføjelser. For eksempel AddThis, der lynhurtigt kan sende links til sider som Facebook og Twitter eller sende linket til en email eller gøre det klar til print. Picnik-udvidelsen er også god at have installeret til skærmprint og billedbehandling. Og så kan det være gavnligt at hente IE Tab, da mange hjemmesider stadig ikke er tilpasset Chrome.

Dagens anden Chrome-lancering, bogmærkesynkronisering, betyder, at man kan få adgang til de samme bogmærker på flere forskellige computere. Der kræves en Google-konto, hvor bogmærkerne gemmes.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere