Regeringen danner IT-kreds

Den nye IT-kreds skal rådgive om den danske IT-politik og finde muligheder for partnerskaber mellem det offentlige og erhvervslivet.

Ti personer har modtaget en invitation til at deltage i den nye IT-kreds, der skal rådgive regeringen i IT-spørgsmål. Formanden for IT-kredsen er IT- og forskningsminister Birte Weiss.
IT-kredsen skal bl.a. anbefale mål for den danske IT-model, identificere områder og projekter, hvor der kan indgås partnerskaber mellem det offentlige og erhvervslivet om IT, og vurdere samfundsøkonomi i offentlige IT-projekter.


Forskningsministeriet fortæller at IT-kredsen også skal finde områder, hvordan Danmark kan køres i stilling blandt verdens førende IT-nationer - helt i tråd med regeringens målsætning. Ideer og forslag i forhold til IT-politikken skal udveksles med regeringen.


De ti personer, som er inviteret til at blive medlemmer af IT-kredsen, er nyhedsredaktør Lisbeth Knudsen, adm. direktør Steen Knudsen, adm. direktør Michael Mathiesen, direktør Kim Pedersen, tidl. bibliotekar Olga Porotnikov, adm. direktør Conni Simonsen, studerende David Simonsen, sekretariatsleder Dorte Stigaard, marketingdirektør Martin Thorborg og direktør Mads Tofte.


Medlemmerne udpeges for en 1-årig periode, og IT-kredsen kan i løbet af perioden suppleres med nye medlemmer. Det første møde skal efter planen afholdes den 6. april.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere