Gratis program til salg på nettet

Fupmagere forsøger at sælge programmet OpenOffice, der ellers ligger gratis på nettet.

Hvis du er på jagt efter den tredje version af den populære kontorpakke OpenOffice, så skal du tjekke hjemmesiden en ekstra gang, før du downloader.

Pakken kom på gaden i denne uge, og it-kriminelle har ikke tænkt sig at lade den store interesse for programmet gå tabt. Derfor er der allerede spottet forsøg på at bruge OpenOffice til at overraske uopmærksomme brugere.

Danske CSIS har nemlig set forsøg på, at nogle forsøger at sælge open source-pakken, som ellers er gratis. Et af de gennemarbejdede forsøg kan ses til højre.

Hvis man via link havner på hjemmesiden, der virker troværdig, så skal man betale for "medlemskab", før programmet kan hentes. Bagmanden håber, at uerfarne brugere slipper deres kontoinformationer på den forfalskede hjemmeside.

Det er tilsyneladende samme fremgangsmåde, som også blev benyttet ved et fupnummer tidligere i år, hvor Apples iTunes var lokkeduen.

Det korrekte link til OpenOffice er her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere