USA: Sund vækst i e-handel

En ny undersøgelse viser at amerikanske forbrugere brugte betydelig flere penge på Nettet i februar end i den foregående måned.

Trods krisestemmning og faldende aktiekurser kan den amerikanske Internet-handel notere en sund vækst. Forrester Research fortæller i en ny analyse at amerikanerne brugte 3,4 mia. dollar på Internet i februar måned, en vækst på 13 pct. i forhold til januar, hvor landets borgere handlede for 3 mia. dollar.


I samme måned sidste år, februar 2000, blev der handlet for 2,4 mia. dollar on-line i USA. Fra januar til februar 2001 steg antallet af Internet-opkoblede husholdninger i USA fra 13,3 mio. til 13,5 millioner.


Forresters' forskningsdirektør James L. McQuivey siger i en kommentar til undersøgelsen, at den økonomiske nedtur har betydet, at online-forbruget i stedet for at vokse med utrolig hastighed "kun" vokser med fænomenal hastighed.


Men Gail Janensch fra Greenfield Online, et analysefirma der gennemførte undersøgelsen sammen med Forrester, maner til besindighed. Væksten i online-salget svarer til, hvad man ville forvente på baggrund af væksten i antallet af Internet-brugere, siger Janensch.


Den gennemsnitlige Internet-forbruger i USA brugte dog 20 dollar mere på Internet i februar end måneden før, og salget voksede især indenfor møbler og hvidevarer.


(Kilde: IDG News Service)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere