Tirsdagens aviser om IT

Michael Mathiesens formue truet. Spar Nord Bank forudser 2M-konkurs. Amagerbanken taber 60 millioner på 2M.

Michael Mathiesens formue truet

2M-stifteren Michael Mathiesens personlige formue er blevet kraftigt reduceret med ventureselskabets kollaps. Ifølge det seneste regnskab fra hans personlige selskab, MM Finans, er ejerandelen af 2M bogført til 49 millioner kroner ud fra en kurs på 25 kroner per aktie. Men set i forhold til en kurs sidste år på 169 kroner har han tabt 250 millioner kroner på selskabets problemer, der har reduceret aktiekursen til to kroner. (Berlingske Tidende)

Spar Nord Bank forudser 2M-konkurs

En af de fire banker, der er hovedkreditorer i 2M, Spar Nord Bank, opgiver analysedækningen af 2M. I en pressemeddelelse skriver banken, at den anser det for ?overvejende sandsynligt?, at 2M går konkurs ? og porteføljeselskaberne er ikke interessante nok til at retfærdiggøre en fortsat dækning af selskabet. (Berlingske Tidende)

Amagerbanken taber 60 millioner på 2M

En anden af bankerne bag 2M Invest, Amagerbanken, vurderes nu at ville tabe 60 millioner kroner på venturefirmaets reducerede værdi. Banken vil ikke fortælle præcis hvor meget, den har tabt på 2M. Dog oplyser den, at størstedelen af dens hensættelser til tab knytter sig til ventureselskabet og dets porteføljeselskaber. (Børsen, Berlingske Tidende, Morgenavisen Jyllands-Posten, Erhvervsbladet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere