Hack-O-Meter for juni måned

Det danske sikkerhedsfirma eSec har præsenteret resultatet af stikprøvemålinger hos danske og svenske firmaer i juni måned.

Firmaet eSec's stikprøvemålinger af Internet-angreb stammer fra IDS (Intrusion Detection System) overvågning hos danske og svenske kunders netværk. Fra maj til juni er der sket en svag stigning i den samlede aktivitet til indeks 337. Indeks 100 er sat til niveauet for oktober 2000.


Både servicescanninger og trojanske scanninger er steget svagt. Servicescanninger ligger på indeks 410 (mod 387 i maj), mens trojanske scanninger er på indeks 201 mod 196 i maj.


Sikkerhedsfirmaet fortæller at http-angrebene fra sadmind/IIS ormen stilnede af i juni måned. Den 18. juni blev et nyt alvorligt IIS sikkerhedshul vedrørende .ida og .idq filer offentliggjort, men det blev ikke udnyttet systematisk før Code Red begyndte sin hærgen i denne måned.


Det fulde Hack-O-Meter kan læses på nedenstående adresse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere