BI-milliarderne ruller

Business Intelligence-leverandøren Hyperion har netop præsenteret sit bedste regnskab nogensinde.

Business Intelligence-leverandøren Hyperion Solutions har netop præsenteret sit regnskab for både fjerde kvartal 2005 og for hele regnskabsåret 2005, og det går støt fremad for BI-giganten.

»Kvartalet var det bedste i firmaets historie og afsluttede endnu et enestående år. Det er værd at lægge mærke til det øgede salg af vores Business Intelligence-platform og et fortsat stærkt salg af finansielle applikationer,« siger Hyperions administrerende direktør, Godfrey Sullivan, i en pressemeddelelse.

Ifølge Hyperions nordiske direktør, Johan Salenstedt, skyldes de gode vækstrater, at der er en stigende interesse for løsninger, der kan integreres.

»Mange flere virksomheder vil i dag kunne se og analysere deres informationer fra flere systemer ét og samme sted. Der er fortsat mange, der arbejder med at fjerne det BI-ukrudt, som har fået lov til at vokse sig godt vildt, når hvert datterselskab eller hver division har taget deres egne initiativer - men nu øges konsolideringen. Standardisering er et vigtigt spørgsmål for enhver CIO, og den udvikling er også meget tydelig indenfor Business Intelligence, fordi der stadig er store udgifter at spare på den konto,« siger han i en pressemeddelelse.

Omsætningen for fjerde kvartal 2005 blev øget med 7 procent til 189 millioner dollars (1,16 milliarder kroner) sammenlignet med 176,4 millioner dollars (1,08 milliarder kroner) i samme periode sidste år. Det samlede resultat for kvartalet voksede med 40 procent til 20,7 millioner dollars (127 millioner kroner). I samme periode sidste år var resultatet på 14,7 millioner dollars (90 millioner kroner).

Omsætningen for hele regnskabsåret 2005 voksede med 13 procent til 702,6 millioner dollars (4,3 milliarder kroner) sammenlignet med 622,2 millioner dollars (3,8 milliarder kroner) i 2004. Resultatet blev øget med 52 procent til 66,7 millioner dollars (408 millioner dollars) sammenlignet med 43,8 millioner dollars (268 millioner kroner) i 2004.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere