Er videnskabsministeren usædvanligt dameglad?

Ekstra Bladet bringer i dag en overraskende historie om videnskabsminister Helge Sander. Ifølge avisen skulle han have befamlet Christine Antorinis bagdel.

Den 42-årige uddannelsesordfører for Socialdemokraterne, Christine Antorini, har ifølge Ekstra Bladet givet videnskabsminister Helge Sander en verbal påtale, efter at ministeren - igen ifølge Ekstra Bladet - tog et solidt greb i socialdemokratens ene balle.

Christine Antorini ønsker dog hverken at af- eller bekræfte oplysningerne, og selv afviser Helge Sander, at han skule have forgrebet sig på uddannelsesordføreren. Men han bekræfter, at hun efterfølgende har skældt ham godt og grundigt ud:

»Hun sagde til mig, at jeg havde opført mig upassende. At jeg skulle have været ubehagelig over for hende. Uden præcist at forklare, hvad jeg så skulle have gjort galt,« siger Helge Sander til Ekstra Bladet.

Avisen skriver, at den har flere kilders ord for, at Helge Sanders ene hånd under forrige uges forhandlinger om en globaliseringsaftale kortvarigt hvilede på Christine Antorinis numse.

Samtidigt slår Ekstra Bladet fast, at Danmarks videnskabsminister i forvejen har et ry for at være usædvanligt dameglad.

Avisen mener tidligere at have dokumenteret, at Helge Sander i sin tid som minister påfaldende mange gange har haft frokostmøder i enrum med diverse kvinder. Blandt andet skulle han gentagne gange have inviteret tv-journalist Lotte Thor til frokost:

»Det ministerielle formål med samtalerne stod aldrig rigtig klart, selv om Sander anstrengte sig for at forklare sig,« skriver Ekstra Bladet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere