Velkommen til det nye ComON

I dag har it-nyhedsportalen ComON premiere på vores nye design med fokus på web-tv, debat om dagens aktuelle nyheder og brugernes egne tips og tricks.

I denne uge udkommer IT-avisen ComON for første gang med sit nye design - og samtidig relancerer vi vores nyhedsportal ComON.dk med friske farver og nyt logo. Det nydesignede logo med on/off-knappen i O'et - som redaktionen allerede har døbt »switch« - erstatter det efterhånden syv år gamle Pacman-inspirerede logo.

ComON har skiftet udseende mange gange i sin snart ti-årige historie, men vores fokus er stadig det samme - baggrund, indsigt og debat i en it-branche under konstant forandring.

Den første udgave af ComON's nyhedsportal på nettet så dagens lys i slutningen af 1997. Det var dengang, hvor Microsoft og Netscape udkæmpede en heftig browserkrig, og antallet af internet-brugere nærmede sig 150 millioner. I dag er der mere end en milliard brugere på hele kloden.

Der er sket meget i it-verden i de sidste 10 år - og den nye udgave af nyhedsportalen er skabt i tidens ånd med en forbedret videoafspiller til web-tv og plads til læsernes kommentarer, debat og tips og tricks.

For de nostalgiske har vi tilføjet et nyt element, ComON Classic, der løbende vil vise artikler tilbage fra dengang, hvor ComON trådte sine barnesko.

På nyhedsportalen finder du også anmeldelser af de nyeste gadgets hos magasinet GEAR og artikler for Apple-entusiaster fra Mediamac.

Redaktionen håber, at alle læserne vil tage godt imod det nye ComON - både i papirform og den elektroniske udgave på nettet. Vi modtager gerne kommentarer, ris og ros til det nye layout på comon@ncom.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






White paper
Optimering af Source-to-Pay: Identificér oplagte gevinster og skær omkostninger