Microsoft: Det koster Windows 7

Windows 7 er parat til oktober, men Microsoft har allerede priserne klar. Vi må dog vente på det bedste tilbud. Se priserne og få forklaringen her.

Er du ikke en af de heldige, som med en ny computer kan få adgang til en gratis udgave af Windows 7, så må du gribe tegnebogen. Og nu er priserne for Windows 7-versionerne klar.

Opgraderer du en tidligere version af Windows til Windows 7 koster Windows 7 Home Premium 119,99 euro eller knapt 900 kroner. Mens en opgradering til den professionelle pakke lander på 285 euro eller omkring 2.150 kroner.

Til sammenligning koster en komplet udgave af Home Premium uden opgradering 199,99 euro eller knapt 1.500 kroner - og den professionelle udgave 309 euro eller hele 2.300 kroner. Ultima-udgaven ender på 319 euro eller næsten 2.400 kroner.

Ifølge Microsoft er det priser, som er 5 til 10 procent lavere, end hvad Windows Vista i sin tid blev lanceret til. Vista er dog efterfølgende faldet i pris.

Fuld version til opgraderingspris inden for EU

På grund af EU Kommissionens monopolsag mod Microsoft, og den efterfølgende beslutning om at levere den særlige version Windows 7E uden Internet Explorer i EU-landene, bliver det ikke muligt at opgradere fra Windows Vista til Windows 7E.

For ikke at snyde EU-borgerne for opgraderingsmuligheden har Microsoft dog besluttet, at de fulde versioner af Windows 7 vil blive solgt til opgraderingspriser frem den 31. december 2009 - med en potentiel mulighed for forlængelse af tilbuddet.

Køb hurtigt med kæmpe-rabat

Men slår du til i en særlig 90 dages pre-order periode kan du forudbestille Windows 7 Home Premium til blot 49,99 dollar og Windows 7 Professional for 99,99 dollar. Det svarer til omkring 270 kroner for hjemmeudgaven og lidt over 530 kroner for den professionelle version.

Forudbestillingen kan ske fra den 26. juni i USA , Canada og Japan - mens England, Frankrig og Tyskland er klar fra den 15. juli. Der er endnu ingen dato for, hvornår tilbuddet rammer Danmark - eller oplysninger om vi kan forvente samme attraktive priser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere