Avatar billede Noise79 Nybegynder
17. marts 2014 - 02:09

modem lukker ned og skifter ip adresse

Hej
mit problem startede, for nogle måneder siden, med at mit modem lukker ned/falder ud og laver en ny ip adresse (pace v5542) der var tilkoblet en ældre Cisco linksys WRT320N.
vi havde teknikere ude, op til flere gange, og de har testet alt hvad der testes kan og sågar udskiftet modemmet, så det er nyt, sidste gang de var ude, fandt jeg ud af at når den trådløse var frakoblet så var der ingen problem(det skal siges at den lukkede ned hver ca. 10 min.)

Så jeg købte en ny billig router Cisco linksys E900, kører fint bort set fra at den er langsom og ringe rækkevide, så jeg bestilte en ny, D-link 865L hvilket må siges at være en forbedring på både hastighed og rækkevide, men nu er modemmet begyndt at falde ud igen, men når jeg så kobler Linksys E900 til i stedet for, så kører det fint.

hvad dælen kan det være, der køres med dynamisk ip på D-link.

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester