Avatar billede Insideren Nybegynder
09. februar 2014 - 12:37

Youtube og andre sider vil ikke loade

Hejsa, jeg har et problem med mit internet herhjemme. Det fungerer ikke på min macbook pro 10.9.1. Eller det vil sige at det godt kan søge på google og åbne mange hjemmesider men f.eks youtubevideoer loader ikke, selve youtubesiden vil gerne loade, det er kun videoen som ikke vil. Her kan man se at en reklame vil starte eller selve videoens længde men så sker der heller ikke mere. Bare sort skærm for til sidst at skrive "an error occured, please try again later". Der er flere andre sider der heller ikke vil loade, eks speedtest.net osv. Internettet virker fint på min telefon og det har også virket i nogle timer herhjemme uden at jeg har gjort noget som helst på mac'en. Men problemet kom igen nogle timer efter. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad der er galt. Jeg har cleared cache både i safari og chrome og prøvet andre browsere, resettet routeren, taget stikket ud og ventet 30 sek og sat det i igen. Flash er opdateret og javascript er slået til.

Håber i kan hjælpe derude.

Mvh og håb om svar; Jon
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester