Avatar billede Linabun Nybegynder
07. februar 2014 - 18:23

Min bærbar computer kan ikke komme på nettet via min mobils wifi hotspot

Hej jeg håber virkelig i kan hjælpe mig, jeg er ikke så kendt med netværk og computere, men jeg vil prøve at formulere mig så godt jeg kan. Jeg har et problem med min Galaxy s4,den vil ikke 'tillade' min computer at oprette forbindelse via dens wifi hotspot, jeg har aldrig haft lignende problem før, jeg er vant til at skidtet bare virker. Men jeg har fået problemet efter min Galaxy s4 smadrede displayet, jeg bestilte en ny skærm og skiftede det selv derhjemme og har aldrig haft problemer med skiftning af skærme eller noget, og det gik også meget nemt og hurtigt, efter jeg tændte min telefon bemærkede jeg også at batteriet løb rigtig hurtig tør for strøm derfor kontaktede jeg en ven som sagde jeg bare skulle lave recovery booting (hvor du slukker, venter og holder volume (op) knappen nede, home-knappen og låse/tænde knappen indtil den tænder) derefter skulle jeg vælge Wipe Cache partition, men der var en fejl, jeg ved ikke helt hvorfor, den tænder alligevel som normalt, men da jeg så vil tænde mit wifi hotspot ville min computer lige pludselig ikke gå på nettet, jeg har prøvet alt muligt!! Først kiggede jeg i kommandopropt og fjernede de gamle internet forbindelser også tjekket min firewall.. intet. Min computer opfanger godt nok signalet og jeg kan komme ind på den med adgangkoden men der er ikke forbindelse til internettet. Jeg har kigget på den trådløse forbindelse og den siger der ikke er noget internet forbindelse ud fra IPv4-forbindelse og når jeg foretager fejlfinding står der at fjernenheden eller ressourcen ikke tillader forbindelsen. Så jeg tænker det er min smartphone der er et eller andet med. Jeg er tæt på at få en blodprop af bare frustration.. Jeg tænker på at bare nulstille telefonen, men vil meget gerne undgå det..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester