Avatar billede nboge Nybegynder
17. september 2013 - 13:46 Der er 3 kommentarer

Tabt ekstern harddisk genkendes af Mac, men ikke dens partioner.

Som overskriften lyder har jeg tabt min eksterne harddisk på gulvet. Den var tændt da den faldt samt var tilsluttet. Kort efter kunne den genkendes af Macen, men ikke længere. Når jeg tilslutter den får jeg en besked ala "Disken kan ikke genkendes". I diskværktøjer kan jeg dog godt se selve "produktionsnavnet" for den eksterne harddisk, dog ikke dens partioner. Imens den var tændt kunne jeg høre nogle lyde ala klik-lyde og noget som lyder hen af når man slår en hammer på metal.

Det mest kostbare den indeholdte, var 100+ timers digitalisering af diverse film og serie (kan findes et sted på loftet) samt backup af Mac og musik (kan også skaffes).

Det der dog er min største angre er, at jeg ikke 100% ved hvad der var på den eksterne udover film, musik og backup.
Avatar billede Slettet bruger
17. september 2013 - 13:57 #1
Har du evt. prøvet at tilslutte harddisken ind i windows pc?
Avatar billede nboge Nybegynder
17. september 2013 - 14:01 #2
Ja, samme problem.
Avatar billede Blueeyez Mester
17. september 2013 - 14:10 #3
Du kan prøve med easeus data recovery findes til win og mac.

Men ellers lyder det til den er ved at være færdig... Mit råd test med easeus data recovery og virker det ikke så er du nødt til at finde et firma der tilbyder at redde data.. Har selv benyttet easeus data recovery og reddet ca 300 - 400 GB data
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester