Avatar billede Slettet bruger
16. august 2013 - 12:59 Der er 2 kommentarer

HJÆLP til ny gaming computer

Hej alle,

Jeg overvejer at købe en ny stationær computer til at spille spil på. Her snakker vi en blanding af de nye, som udkommer til efteråret, som Battle Field 4, og andre ældre spil, som er udkommet som Dota 2, som ikke er nær så krævende.

Jeg har kigget på:
http://www.mm-vision.dk/,
http://topdata.dk/ (...) og
http://www.komplett.dk/ (...))

De har gode løsninger, så vidt jeg kan se, men jeg har ikke den store erfaring.

Mit budget ligger mellem 5.000-10.000 kroner.

Min erfaring siger mig, at computere bliver eksponensielt meget dyrere, jo nyere hardwaren er, fx er de nyeste grafikkort meget dyrere sammenlignet med, hvor meget ekstra ydelse, man får.

Mine spørgsmål er som følger:

1. Kan jeg nøjes med at købe en stationær gaming-PC til omkring 6.000 kroner, og stadig regne med at kunne spille de nyeste spil det næste års tid? (Hvor jeg måske, skal regne med at gå ned i opløsning og andre grafiskindstillinger)
Fx. http://topdata.dk/ (...) eller http://www.mm-vision.dk/ (...) ?

2. I så fald, hvad er så jeres anbefaling mellem de to computere? - Hvor får jeg mest for pengene?
- Hvilken løsning er den mest holdbare i længden?(Mulighed for opgraderinger af RAM, hvis det fx er det, jeg får brug for)

3. Har jeg ret i, at man generelt får mere for pengene, jo relativt langt ned man kommer i prisen? Jeg mener, at fx omkring de 6.000 kroner får jeg mest ydelse for pengene, samtidig med at den godt kan trække de nyeste spil på markedet i nogenlunde opløsning og med gode grafiske indstillinger. (Eller ligger prisen højere?) - Håber det giver mening...

Jeg forventer ikke nogen længere forklaring, men det kunne være fedt, at få nogens umiddelbare forslag/erfaringer at høre. Det kunne nok også hjælpe mig i fremtiden, selvom markedet godt nok udvikler sig og ændrer sig meget hele tiden.

På forhånd tak, :)
BBK
Avatar billede kimtheman Novice
16. august 2013 - 22:25 #1
Luk denne tråd igen da man ikke skal oprette dobbelt tråde omkring det samme. Og da du faktisk har gang i samme spørgsmål her så er det vel ikke nødvendigt at oprette en mere af samme slags?

http://www.eksperten.dk/spm/984551#reply_8081710
Avatar billede kimtheman Novice
16. august 2013 - 22:30 #2
Se under punkt 11

http://www.eksperten.dk/ (...)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester