Avatar billede Driton Seniormester
19. oktober 2012 - 11:49 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Session tilstand

Hvis ens hjemmeside ligger oppe på en server og man opretter session. ligger den session sådan at kun ham som har oprettet den, som kan se den eller kan alle se den oprettede session. f.eks en bruger logger på, hvordan gøre man sådan så andre kan se han er logget på?Hvis ens hjemmeside ligger oppe på en server og man opretter session. ligger den session sådan at kun ham som har oprettet den, som kan se den eller kan alle se den oprettede session. f.eks en bruger logger på, hvordan gøre man sådan så andre kan se han er logget på?
Avatar billede softspot Forsker
19. oktober 2012 - 12:21 #1
Ecco ecco! ;-)

Det er (som udgangspunkt) kun en selv der kan se ens session.

Du skal holde styr på hvem der er online på andre måder, f.eks. ved at holde styr på, hvem der opretter (og nedlægger) sessions. Disse skal så registreres et sted, hvor andre brugere kan få adgang til dette (f.eks. i en database eller i en cache).

Der er lavet adskillige indlæg omkring dette emne, så søg lige en gang på nettet...

Og sørg i øvrigt for at få fulgt op på de spørgsmål du allerede har stillet (det skylder du dem der bruger tid på at hjælpe dig).
Avatar billede Driton Seniormester
19. oktober 2012 - 12:43 #2
okay, men smid dit svar
Avatar billede softspot Forsker
19. oktober 2012 - 12:48 #3
værsågod
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester