Avatar billede hl2010 Nybegynder
09. oktober 2012 - 10:59 Der er 2 kommentarer

Flytning af computer

Hej

Måske et meget enkelt spørgsmål....;-)

Vi vil flytte vores computere, harddisk mm. (vi har netværk). Vi vil gerne flytte det hele ned i vores forretning og arbejde  trådløs via usb fra hjemmekontoret. Hvad kræves for at vi kan foretage denne flytning?

Mvh
Avatar billede Thomas_NS78 Mester
19. oktober 2012 - 21:18 #1
I må lige skrive lidt mere.

er det i samme bygning, dvs. i vil gerne have computerne stående i stueetagen, men have skærm, mus, tastatur på første sal?


eller er det geografisk? så i har bærbare/stationære på hjemmekontoret som så skal forbindes til computere på arbejdspladsen?
Avatar billede hl2010 Nybegynder
21. oktober 2012 - 09:59 #2
Nej ikke i samme bygning.
...

Vi vil flytte en stationær computer, netværk og printer ned i vores forretning. Vi har også et hjemmekontor og der vil så arbejde med bærbare.........men vi skal kunne komme på netværket. Håber jeg får forklaret godt nok;)))
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester