Avatar billede vald0069 Nybegynder
15. august 2012 - 16:54 Der er 1 kommentar

Ram og Cpu spørgsmål

Hej allesammen :) jeg har nogle spørgsmål
1. I joblisten/ydeevne hvor der står fysisk hukommelse (mb) er så min ram er jeg ret så sikker på :P men der står også cachelagret som bruger nægten 6gb ram (har 8) og det er jeg ikke sikker på er normalt eller det er en error??
2. Jeg er en gamer så nu ville en I2 Quad Q8200 2.33ghz kunne klare sig??? eller er det en god ide at købe en ny cpu?
3. Jeg vil gerne optage videoer (fraps eller xsplit?) med fraps lagger det ofc :D så går nok med xsplit men spørgsmålet er ny cpu?? eller skal jeg bare geninstallere mit windows eller skal jeg have windows 7 ved ikke om vista sux så meget som folk siger jeg har et gtx 560ti så det er nok ikke problemet men mit problem er at jeg halv lagger og btw køre på vga til skærm gennem en dvi til vga adapter

Note: min cpu køre kun med 2% med skype, chrome, rainmeter og MSE åbent?
Avatar billede vald0069 Nybegynder
15. august 2012 - 16:55 #1
Og køre med 1920*1080
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester