Avatar billede ovec Juniormester
06. april 2012 - 11:54 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Hvor ligger indbakken i Outlook 2007

Nåe jeg henter mails - prøver den at gøre det - den viser nederst i højre hjørne af vinduet at der er et antal mails der er på vej ind - men der kommer ikke nogen i indbakken.

Den anbefaler så at der er en defekt pst fil - denne kan så repareres med programmet Scanpst.exe - den ligger installeret  i programmer hvor den blev installeret sammen med Office 2007.

Jeg skal så køre programmet for at få repareret den defekte pst fil - i dialog boksen for Scanpst.exe kan jeg så browse mig frem til indsbakken - men hvor ligger indbakken????

Jeg har søgt efter pst filer i søg med *.exe - men der får jeg kun mine sikkerhedskopier - og jeg skal jo bruge den indbakke der ligger i Outlook programmet - men hvordan finder jeg den - det er spørgsmålet
Avatar billede Poko1 Ekspert
06. april 2012 - 12:05 #1
Avatar billede Spotgun Seniormester
06. april 2012 - 12:24 #2
I Win7 ligger PST filerne typisk her:
C:\Users\<dit brugernavn>\AppData\Local\Microsoft\Outlook
Avatar billede ovec Juniormester
06. april 2012 - 14:28 #3
poko1 og spotgun - Tak skal I have.

poko1 nej dette link kan jeg ikke bruge jeg kunne jo godt komme ind og se indbakken - men det var for at finde ud af hvor den var placeret i Systemet så man kunne browse sig ind til pst filen.

spotgun - det var ige nøjagtigt din forklaring der virkede - jeg gik direkte ind på filen og denne blev repareret så nu kører mit Outlook igen - jeg vil gerne afslutte sagen og du skal selvfølgelig have de points der er sat ud - og så en tak til - er du rar at sende et eller andet så jeg kan klikke og du får pointene og en venlig påskehilsen - Ove
Avatar billede Spotgun Seniormester
06. april 2012 - 14:33 #4
Du får et svar her. God påske!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester