Avatar billede lydholm Nybegynder
25. november 2011 - 18:30

MAC's med problemer på https-sider på trådløst netværk

Kære alle,

Jeg bor i en boligforening, hvor jeg bestyrer et fælles internet. På det seneste er der dukket et underligt problem op: Visse MACs (ikke alle) er begyndt at have problemer med, at de ikke kan gå på https-sider. Problemet er ikke opstået på én gang, men over tid. Først havde én computer et problem. Nu er der så to. Problemet er kun på mit/vores netværk. De pågældende computere virker fint alle andre steder...

Så vidt jeg kan se findes der fixes, hvor man går ind og ændrer nogle småting (https://discussions.apple.com/thread/771047?start=0&tstart=0) på computeren. I bund og grund er det selvfølgelig fint, at det kan løses sådan, men jeg ville nu gerne have en løsning så det slet ikke opstod. Nogen der har bud?

Mvh
Mathias
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester