Avatar billede simsen Mester
21. november 2011 - 13:01 Der er 1 løsning

.Net programmer og widescreen problemer

Et nyt "problem", jeg er stødt på (og den her er privat)...Jeg aner ikke om jeg skal skrive den her i kategorien eller ej, men ved det er et .Net problem, så håber lidt på, at nogle af jer har stødt ind i samme problem og kan hjælpe.

Et .Net program kører på en windows7 maskine med 125% font dpi. Tekster og knapper ser forfærdelig ud. Nogle vises slet ikke i programmet.

Jeg har googlet mig frem til 2 løsninger:

1) Sæt dpi generelt ned til 100% (denne virker, men hun vil ikke den løsning)......

2) Højreklik på exe filen og vælg Egenskaber/Kompatibiltet. Sæt flueben i "Deaktiver skærmskalering ved højopløsningsindstillinger"

Nr. 2 virker så bare ikke (vi har endda forsøgt at genstarte computeren efter at have sat den). Den bruger stadig 125% på programmet. Jeg har forsøgt at køre programmet i WinXP kompatibilitetstilstand - heller ikke nogen virkning. Jeg har faktisk forsøgt at sætte alt på "Kompatibilitet"s fanebladet og kan ikke se nogen som helst ændringer i programmet.

Jeg har også forsøgt at skifte indstillinger for alle brugere. Heller ikke nogen virkning.

Hvad har jeg ellers af muligheder, så hun kan se det program med 100% font dpi og ikke 125% som hun gerne vil køre med i alle andre programmer?
Avatar billede simsen Mester
29. november 2011 - 15:42 #1
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester