Avatar billede Slettet bruger
22. oktober 2011 - 11:38

lyd fra CS og teamspeak i headset på samme tid?

Hej,

jeg har anskaffet mig en HP Pavilion g7 Notebook pc, men jeg har lidt problemer med lyden i mit headset! Når jeg spiller CS er der fin lyd i mit headset men når jeg starter TeamSpeak så får jeg den lyd i mit headset og counter strike lyden kommer i pc højtalere! Glemte jeg at sige at det er monster irriterende???? jeg har søgt og googlet og har fundet dette link hvor der er en der har samme problem:http://forum.teamspeak.com/showthread.php/65975-TS-and-game-sounds-only-through-headset-please
men det er for et andet lydkort den det der er i min maskine og jeg kan sku ikke få mine settings til at arte sig som de skal... Hvis der er nogen der kender løsningen så takker jeg mange gange!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester