Avatar billede whitehawk Nybegynder
17. oktober 2011 - 12:19 Der er 1 løsning

Lyd fra Sharp LED til Surround system

Hej

Jeg har for nylig købt et Sharp 40lcd-LE631e LED TV. Jeg vil gerne have lyden fra mit tv gennem mit Surround system (Samsung HT-Z320)
Der går et HDMI- og Optisk kabel(SPDIF) mellem tv og surround systemet. Når jeg tænder tv-et skulle lyden gerne blive afspillet gennem surround systemet, men 9 ud af 10 gange står der på tv-skærmen "Mislykkedes! TV-højtalere aktive". 1 ud af 10 gange siger den "Ekstern forstærker slået til" og kobler den over til surround anlægget som den skal og Volume knappen på fjernbetjeningen til tv styrer surroundsystemets volume. Hvorfor virker det ikke hver gang? :(

Nogen idéer?

På forhånd tak
Avatar billede whitehawk Nybegynder
18. november 2011 - 12:33 #1
Dette er ikke et issue længere
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester