Avatar billede simsen Mester
17. september 2011 - 21:53 Der er 1 løsning

CoolBand with

Hej,

Jeg forsøger mig lige nu med en TCoolBar. Her er jeg løbet ind i et (for mig stort) problem......Jeg kan %¤%& bare ikke sætte bredden på de forskellige TCoolBands.

Jeg har droppet en TCoolBar ind på min form. Herefter dropper jeg så 2 TComboBox ind i min TCoolBar. De oprettes lige under hinanden og fylder hele TCoolBar - som også fylder hele bredden på min form.

Nu vil jeg frygtelig gerne ændre bredden på mine to TCoolBands, så jeg dobbeltklikker på TCoolbar og vælger 0 - TCoolBand og går så over i Object Inspector og ændre Width til mindre end det halve af bredden på TCoolBar (ja rigtig gættet - jeg vil gerne have de to TCoolBands til at stå på samme linje)......Den gør det også...altså ændrer det.....indtil jeg går ind i den igen - så har den default værdien tilbage igen.

Hvis jeg så forsøger at ændre bredden i Design vinduet - så er det eneste jeg kan ændre bredden på min TComboBox......og igen her også kun til jeg kører programmet - så har den også ændret bredden på den tilbage til start værdien....

Nogen der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre for at ændre bredden på TCoolBands - og ikke mindst gøre sådan at de kommer efter hinanden (hvis der er plads)
Avatar billede simsen Mester
18. september 2011 - 13:18 #1
Så har jeg endelig fundet løsningen.......Det har også bare taget mig rigtig mange timer :-)

TCoolBands har en property der hedder Break - den skal sættes til False (den er true som default).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester