Avatar billede Rune Sommer Mester
03. juni 2011 - 06:22 Der er 1 løsning

SMS til PC backup

Jeg har læst mange tråde her på eksperten som omhandler programmer, der kan gemme SMS'er på en PC. Men ingen af de foreslåede programmer:
MyPhoneExplorer
MobileAgent
Berry Extract

virker! Jeg har en Nokia 6300 telefon, og jeg kan se, at Nokia PC-suite kan gemme beskeder i en *.csv fil. Jeg efterspørger et program der er mindre tung - og som kan gemme samtlige mapper med beskeder på én gang.
Og så efterspørger jeg også et program, som kan redigere i telefonens indbyggede hukommelse. Der er 8MB at gøre godt med, men jeg kan ikke få lov til - fra computeren via PC-suite - at slette noget i den indbyggede hukommelse. Det kan jeg kun gøre fra telefonen - men der er det umuligt at have overblik hvad det er for nogle filer, der tager "al" pladsen i telefonen.

Nogen bud?
Avatar billede Rune Sommer Mester
08. august 2011 - 18:25 #1
lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester