Avatar billede grafik-anders Mester
15. maj 2011 - 15:49 Der er 1 løsning

App. til Iphone eller Androide?

Hej

Vi søger en IT-studerende, som vil være med til at lave en applikation til www.FirstDisplay.com. App'en skal kunne køre på Androide eller Iphone - helst begge dele, men det kommer an på, hvad du kan?

FirstDisplay.com er et non-profit projekt, som henvender sig til studerende og nyuddannede indenfor design, arkitektur og kunst.

Applikationen skal (i prioriteret rækkefølge):
1)    kunne oprette og redigere nye produkter til sitet
2)    søge produkter, som udstilles i nærheden af din position

men gerne andet,,,,

Vi kan kun tilbyde en symbolsk betaling, så du skal også synes, at det kunne være interessant, at være med til at udvikle projektet.

Vi kan også forestille os, at der på sigt bliver lavet en gratisversion og en betalingsversion, og at du så får en procentvis betaling af indtægterne fra betalingsversionen.

Mvh.
Anders
Avatar billede grafik-anders Mester
06. marts 2012 - 21:51 #1
Der var ikke meget feedback på den :(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester