Avatar billede KHHP Juniormester
07. januar 2011 - 18:58 Der er 1 løsning

Fysisk HDD >> VMDK

Hej
Jeg har en ældre vista maskine, men har nu fået en ny pc med Windows 7. Problemet er at jeg har en masse programmer liggende på Vista, som jeg ikke kan installere på Win7, fordi licensen kun virker til denne specifikke PC. Jeg vil derfor gerne have lavet en VmWare HDD image af min fysiske HDD. Jeg har fundet ud af at jeg kan konvertere til VHD, men MS Virtual PC er enormt langsom i forhold til Vmware. Har også fundet programmer til at konvertere fra VHD >> VMDK, men de er enormt langsomme. Jeg har testet dette ved en clean install af XP SP3, der fylder 2-3GB, og det tog flere timer. Min fysiske Vista HDD er på 160GB og jeg har brugt omkring 40-50GB, det betyder at det vil tage flere dage at lave den fil der skal til før jeg kan køre vista i vmware. Hvis der ikke findes en metode til at gå direkte til VMDK, så må jeg jo affinde mig med en meget nedsat hastighed og på MS Virtual PC.
Avatar billede KHHP Juniormester
07. januar 2011 - 19:27 #1
Fandt selv løsningen
http://www.winimage.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester