Avatar billede themask888 Juniormester
06. februar 2010 - 23:02 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Lyden forsvundet på min Sony Ericsson w580i

Hep hey derude

Jeg har en Sony Ericsson w580i som jeg købte for et godt stykke tid siden. Da jeg startede den op for nylig efter at have haft den stående i skuffen i lang tid, var lyden komplet forsvundet. Kan hverken tale i telefon, eller høre musik via højtalere. Troede i første omgang det måske var driveren der var noget galt med. Så jeg kørte en softwareopdatering, men det har ikke hjulpet. Kommer stadig ikke lyd ud af telefonen. Nogen der har oplevet lignende eller ved hvad der kan gøres?
Avatar billede rasmus_f Nybegynder
06. februar 2010 - 23:11 #1
Prøv lige at trykke denne tastkombination: stjerne - højre - stjerne - venstre - venstre - stjerne - venstre - stjerne derinde fra skulle du gerne kunne teste telefonen.
Avatar billede themask888 Juniormester
06. februar 2010 - 23:17 #2
Lækker genvej :-)

Viser sig at det er højtaleren der åbenbart er gået i stykker. For lyden i "earphone" virker fint, men når jeg tester speaker sker der ikke noget.
Avatar billede rasmus_f Nybegynder
06. februar 2010 - 23:24 #3
Hmm... Ja det må jo være et uheldigt køb, går den stadig under garantien ? (Ang genvej, ja den er nu meget lækker, kan ikke helt huske hvordan jeg selv fandt frem til den)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester