Avatar billede Vibjerg Nybegynder
04. februar 2010 - 14:12 Der er 1 kommentar

Fildeling og projektstyring

Hej,

Jeg har en kunde som ønsker en form for fildelings portal, som den kendes fra f.eks. uddannelses institutioner, som kan følgende:

Medarbejderen kan på portalen få en række generelle oplysninger (uden login) men når han logger ind skal der kun være adgang til hans 'egne' oplysninger. Oplysninger kan dels være beskeder fra andre men også diverse dokumenter og links. Enhver logget ind medarbejder kan naturligvis selv lægge dokumenter, kommentarer ud til alle andre eller til specifikke personer.

Kunden ønsker således et intranet med en form for projektstyring og fildeling. Han er dog ikke interesseret i at betale en formue i årlige licenser hvorfor jeg søger en open source løsning. Er der nogen der kender til en god løsning for dette.

Mvh. Søren
Avatar billede fxj Juniormester
07. februar 2010 - 14:20 #1
Tak et kig her
http://php.opensourcecms.com/scripts/show.php?catid=4&cat=Groupware
Der er garanteret noget, der opfylder dine krav
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester