Avatar billede Nummee Mester
01. februar 2010 - 13:36

mime-type .bsp .nav osv.

Vi har en 5 counter strike source server kørene, når en spiller joiner serveren downloades maps til hans computer hvis han ikke har det i forvejen, for at dette kan lade sig gøre tilføjer man en linje i server.cfg feks. sv_downloadurl "http://www.clandisa.dk/cstrike/" men der er ikke nogen der kan downloade mapsne når de joiner vores server så jeg skrev til min host om at disse filer .bsp .nav .vmt .vtf .cache .res .vtx .vvd .phy .mdl .vtx dem kan man ikke downloade fra min side han svarede:

De skal nok tilføjes i serverens Mime-typetabel før man får lov at hente dem. Men hvis du kan finde ud af hvad mime-type filerne er så kan jeg tilføje dem.

Hmm jeg har fundet en komplet liste http://www.webmaster-toolkit.com/mime-types.shtml men de står ikke på listen nogen steder, så er der en der kan afhjælpe mit problem så jeg kan få sendt de mime-typer jeg mangler til min host
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester