Avatar billede ckongsgaard Nybegynder
05. oktober 2009 - 23:18 Der er 1 kommentar

Kan viden om computersikkerhed overføres til identifikation af allergivenlige føde- og dagligvarer?

I forbindelse med et eksperiment i brugerdrevet innovation, forsøger jeg at finde konkrete løsninger og ideer til, hvordan man kan gøre allergikeres føde- og dagligvareindkøb lettere, da det ofte kan være svært og tidskrævende at finde "allergivenlige" produkter.

Da internet-/computersikkerhed i vid udstrækning også går ud på at identificere påvirkninger, der kan have skadelig effekt (her dog på computere), vil jeg i dette forum spørge
"Hvordan kan man gøre indkøb i detailhandlen lettere for allergikere, så de let kan identificere sikre/usikre føde- og dagligvarer?"

Med andre ord: Kan viden omkring identifikation af påvirkninger i forbindelse med computersikkerhed overføres til problematikken omkring identifikation af allergivenlige føde- og dagligvarer?

Hvis du har en idé - hvad enten den er simpel eller kompliceret - vil jeg meget gerne høre den!

Det vil også være en stor hjælp, hvis du samtidig vil oplyse om følgende:
Er du selv allergiker? (Ja/Nej):
Pårørende til allergiker (Ja/Nej):
Dit køn:
Din alder:
Din nationalitet:
Din profession:
Din uddannelse:
Avatar billede coderdk Praktikant
05. oktober 2009 - 23:38 #1
Man kunne bruge kameraet på ens mobil til at læse stregkoden på varen, som telefonen så kunne slå op i en vidensbase? ;P
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester