Avatar billede night_owl Nybegynder
30. marts 2009 - 22:11

Elendig service og kvalitet fra Comflex

Hej Eksperter.

Jeg er bosiddende i Valby og vi har i andelsboligforeningen haft internet gennem Comflex i 5-6 år. Forsyningssikkerheden er stadig ikke som den burde være og hvis noget ikke virker som det skal, kan man ikke komme i forbindelse med Comflex uden for almindelig arbejdstid. Det har ved flere lejligheder betydet 0 internet i en hel weekend.
Jeg har gennem det sidst års tid harft ca. 10Mbit ned for 110 kr./md og er egentlig blevet lovet at Comflex løbende ville justere hastigheden for at følge markedet for forenings internet. Comflex har nu justeret hastigheden... NEDAD til 2Mbit! til samme pris.
Jeg har fået at vide over telefonen at jeg egentlig bare skulle være glad for at have haft hurtigt internet, da de 2Mbit svarer til mit abonnement.
Jeg er bekendet med at andre boligforeninger har væsentlig bedre vilkår og jeg så derfor gerne at vores boligforening skiftede leverandør.

Er der derfor nogen der kan af eller anbefale leverandører af foreningsinternet, der opererer i Valbyområdet?

MVH

Niels
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester