Avatar billede jaybee Nybegynder
28. oktober 2008 - 11:47 Der er 3 kommentarer

skærm går i sort efter opstart

Jeg skiftede mit grafikkort for 4 måneder siden på min pc. Intet problem. Virkede fint. Pludselig for en uge siden går min skærm i sort efter opstart. Slukker og tænder jeg for skærmen kan jeg se windows skrivebord på skærmen i 5 sekunder. Så slukker skærmen igen og går i sort, dog med gøn lampe, der indikerer, at skærmen er tændt. - Jeg købte så en anden skærm. Efter 3 uger gik også den i sort. Samme reaktion. Tænder og slukker jeg skærmen, ser jeg skrivebordet i få sekunder, og så lukker skærmen ned. Har prøvet skærmene på andre computere. Her er problemet det samme, så noget er der sket med begge mine fladskærme. Men hvad???? - Jeg brug Vista Basic version.
Gode hilsner
Jan
Avatar billede john.doe Nybegynder
28. oktober 2008 - 16:57 #1
det er backlight i skærmene der er gået i stykker, du må have garati på mindst den ene så ned til forhandler og få den byttet.
Avatar billede jaybee Nybegynder
29. oktober 2008 - 19:36 #2
Men hvad forårsager denne defekt? - Det virker underligt, at 2 skærme med ret kort varsel får ødelagt deres backlight. Ligger årsagen ikke i bund- eller grafikkort??
Avatar billede john.doe Nybegynder
30. oktober 2008 - 10:41 #3
nej grafikkortet kan intet gøre ved backlight, det er simpelthen for dårlige skærme
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester