Avatar billede azcii Nybegynder
28. maj 2008 - 08:46 Der er 1 kommentar og
1 løsning

DELL XPS M1530 Wireless Driver på Windows XP

Jeg har fået en sending DELL XPS M1530 Bærbare computere som skal installeret med Windows XP før de bliver sendt ud, Jeg er løbet ind i det problem at DELL ikke tilbyder drivere til XP og har derfor måtte finde drivere flere forskellige steder og det er også gået fint.

Men wireless driveren virker ikke korrekt, jeg kan fint bruge mit wireless og den kommer ikke med nogen problemer, men hvis computeren går i pause så ryger min forbindelse og jeg skal genstarte computeren for at oprette den igen. Nogen der har en ide til hvad jeg kan gøre, eller kan linke til en driver der virker.
Avatar billede azcii Nybegynder
28. maj 2008 - 17:20 #2
Har prøvet den, det hjalp ikke, jeg har haft fat i DELL premium support og der er ingen holdbar løsning pt. så jeg lukker den selv nu.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester