Avatar billede bgo Nybegynder
18. maj 2008 - 16:24 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

redirecte til IIS-port ved .asp

Jeg er for et stykke tid siden gået fra IIS til Apache som primær web-server, således at Apache lytter til port 80, og IIS lytter til port 8080. Jeg har stadig en del .asp-sider der ikke er konverteret til php, samt brugere der åbenbart har bookmarket .asp-sider da IIS var primær (og dermed lyttede til port 80). Jeg har naturligvis rettet links til så de hedder http://www.domæne.dk:8080/etc når de henviser til .asp-sider, men det hjælper jo ikke på bookmarks.

Så derfor kunne jeg godt tænke mig at lave en redirect, så hver gang der efterspørges en .asp-side, så smides de på port 8080, altså både ved eks.:

http://www.domæne.dk/index.asp -> http://www.domæne.dk:8080/index.asp
http://www.domæne.dk/index.asp?id=2 -> http://www.domæne.dk:8080/index.asp?id=2

Hvordan gør jeg dét? Og helst uden at jeg skal lave redirects for hver side og hver parameterkombination (det bliver over 300 stk, nemlig :D)?
Avatar billede arne_v Ekspert
18. maj 2008 - 16:31 #1
Jeg antager at mod_rewrite kan gøre det.

Noget a la http://www.aitechsolutions.net/apacheredirect.html example 5.

Jeg har imidlertid aldrig selv brugt det.
Avatar billede bgo Nybegynder
13. juni 2008 - 21:23 #2
hmm. synes ikke jeg kan få det til at virke. Prøvede for sjov et alternativ, hvis det skulle ende med at ingen anden mere "hygiejnisk" løsning kunne virke, nemlig en AddType application/x-httpd-php .asp - hvor .asp-filerne så indeholdt en redirect, but no dice...

Jeg antager også selv at mod_rewrite kan gøre det, men jeg er på ingen måde nogen haj til hverken apache eller add-ons til apache. Det skulle vel ikke have nogen indflydelse at det er en wamp-dist jeg bruger, vel?
Avatar billede bgo Nybegynder
11. august 2009 - 12:58 #3
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester