Avatar billede andreas Nybegynder
18. april 2008 - 12:54

Proxy til DMZ webserver

Hejsa,

Jeg har en firewall stående, som NAT'er alt trafik på port 80 til en webserver som står på det interne netværk. Derudover har jeg også en anden webserver stående.

Min webserver som der er nat'tet til, har ip adressen 192.168.1.2 og den anden webserver som jeg gerne vil proxy til har ip adressen 192.168.1.5

Det jeg gerne vil, er at jeg i apache kan lave så jeg etc kan skrive domæne/webserver2 og så henter den automatisk indholdet på den anden webserver. Jeg har kigget på mod_proxy men jeg ved ik om den kan klare det, for når jeg f.eks. bruger ProxyPass /webserver2  http://192.168.1.5/ , så redirecter den bare til den URL i browseren, i stedet for "behind the scene" og hente indholdet og vise det i browseren.

Jeg håber i kan forstå mit problem.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester