Avatar billede snuden_dk Nybegynder
13. november 2007 - 12:03

ICS - Deling af internetforbindelse (LAN)

Hej !
Jeg har i kæmpet en kamp for at få min IpaQ på internettet via min stationære computer. Forbindelsen til min stationære computer skal foregå via Bluetooth. Jeg ønsker at dele min LAN internet-forbindelse med denne bluetooth forbindelse.
Jeg har læst om og oprettet et PAN-netværk for min Bluetooth-enhed (IpaQ'en). Jeg skulle nu kunne dele min internetforbindelse og suse på nettet via denne.
MEN ! Tro om igen. Under egenskaber for min netværksforbindelse(LAN) findes der på min computer -modsat alle mine naboers maskiner med Win XP - (under fanebladet 'Avanceret' - hvor firewall-indstillingerne også ligger) IKKE muligheden for deling af forbindelsen. Det er slet ikke en option !!!
Dette finder jeg meget mystisk ! Jeg har geninstalleret drivere, omkonfigureret LAN indstillinger (via guiden til netværksopsætning) osv osv.
Hvorfor har jeg ikke muligheden for deling ?

Specs:
Nforce 4, AMD
Win XP Pro.SP2 32Bit
Bluetooth dongle; SWEEX 'BT211'
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester