Avatar billede enola Nybegynder
04. april 2007 - 22:30 Der er 1 kommentar

Hvilken hastighed skal jeg vælge?

Hej
Jeg skal flytte hjemmefra, hvor jeg så skal have en internet opkobling. Så vil høre hvilken opkobling i vil anbefale hvis man skal spillle spil over nettet. En hastighed hvis jeg kun skal spille spil som Counter-strike og en hvis jeg skal spille command & conquer 3 og den slags spil. Og gerne hvis i kan forklare lidt om hvorfor jeg skal vælge lige den forbindelse.
På forhånd tak!
Avatar billede dr.big Nybegynder
04. april 2007 - 22:41 #1
Jeg har nu haft Fullrate i 4 måneder og det fungere bare super… Har købt en forbindelsen som hedder 10m/bit i download og 1m/bit i upload… det giver jeg 350 kr. for om måneden. Plus jeg også har fået et fastnet nr. med i prisen.

Hvis det er du nu gerne vil ha mere i upload eller donwload kan du bare ændre det online på nettet… kanon smart:)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester