Avatar billede morf4r Nybegynder
05. marts 2007 - 19:46

Halv upload hastighed

Hej, jeg har i en længere periode haft en masse forskellige problemer hos TDC.
Det nyeste på stammen er, at jeg kun har halvdelen af hvad jeg betaler for upload mæssigt. Jeg havde tidligere 2mbit/512 og havde her dårlige pingtider (omkring 40 når jeg burde have 20), det prøvede jeg så at løse ved at opgradere til 4mbit/256. Det var dog først da jeg fik 4mbit at jeg oplevede at der var noget galt med min upload. Jeg spiller en del spil og snakker samtidigt over et program der hedder ventrilo. Jeg kan simpelthen ikke bruge en upload på 12.5kb når jeg både spiller og snakker, og tdc kan åbenbart ikke hjælpe mig.
Nogle forslag? Altså har jeg kun halv upload af hvad jeg betaler for - det samme var gældende da jeg havde 2mbit/512, der lagde jeg bare ikke mærke til det da den lå på omkring 25 som er brugbart. Og lige for at slå det fast, så er det præcis halvdelen af hvad jeg burde have, som jeg får.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester