Avatar billede olf Nybegynder
16. december 2006 - 22:59 Der er 1 løsning

IE 6 og IE7 printer for mange sider

Jeg har for nyligt flyttet en asp (3.0) applikation fra en MS web-server til en anden MS web-server (kender desværre ikke versionerne på serverne, da jeg ikke har adgang til dem, men jeg er rimelig sikker på at jeg er gået fra en windows 2000/IIS 5.0 til en windows 2003/IIS 6.0).

Når jeg via min asp-applikation nu skal printe en web-side (som normalt fylder 3-5 sider) oplever jeg pludselig at der udskrives 200-300 sider!!! Og det er ikke noget jeg kan se på web-siden i forvejen, forstået på den måde at jeg kan ikke bare scrolle uendeligt langt ned på siden!

Det skal nævnes at applikationen har kørt uden disse problemer i de sidste 5 år! Og nu efter skiftet (som er sket i december måned i år) er problemet opstået adskillige gange.

Selve asp-koden på siden der printes fra er ikke ændret (ok-der peges på en anden server i et database-kald - databasen er nemlig flyttet med).

Problemet er oplevet på på Internet Explorer 6.0 og Internet Explorer 7.0.

Og problemet er oplevet på forskellige printere - så det er heller ikke bare et printer-driver problem.

Er der nogen der bare har et lille-bitte clue til hvad jeg skal kigge efter?

PS: For at være ærlig så var jeg meget i tvivl om hvilken kategori jeg skulle stille dette spørgsmål under. Jeg valgte "IIS" eftersom problemet er opstået efter at have flyttet asp-applikationen fra en web-server til en anden!
Avatar billede olf Nybegynder
27. januar 2007 - 00:01 #1
ok - jeg tror jeg lukker og slukker. Fejlen er ikke løst endnu.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester