Avatar billede salar Nybegynder
13. oktober 2006 - 14:35

Cell properties

Jeg har en opgave der ikke kan løses!!
Opbygningen af min hjemmeside er i grove træk rammeopbygget, men den lodrette menu og indhold er placeret i midterrammen v.h.a. to celler.
Når jeg er inde på en ny side i min hjemmeside, ønsker jeg at sætte Rows spanned til 0 og Columns span-ned til 0, men det vil programmet ikke tillade! Det fortæller at jeg skal indsætte en værdi mellem 1 og 1000. Resultatet er at der kommer lidt "luft" mellem min celle og rammen ved siden af. Se resultatet på noergaard.se under "Om os" linket, hvor problemet både er mellem cellen og venstre ramme og mellem cellen og banneret! Mens problemet på forsiden kun er imellem cellen og banneret, men ikke mellem cellen og rammen ved siden af!! (skal ses i 1280 x 1024) Er der nogen der kan løse dette problem? P.S. er på efterårsferie til og med torsdag d. 19. oktober, så jeg kan ikke komme med uddybende forklaring inden da, men I har lidt tid til at tænke i .-) På forhånd tak for hjælpen - Allan
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester