Avatar billede dallan2007 Nybegynder
10. oktober 2006 - 09:57 Der er 1 løsning

Start i sidst anvendte mappe

Hej,

Jeg bruger Macromedia's Dreamweaver 8 til langt overparten af mine webopgaver. Den virker stort set upåklagelig, men den har en _meget_ irriterende tendens til at starte i grundmappen.

Uddybning:
Dag 1) Jeg sidder og laver et eller andet og arbejder udfra en mappe der ligger på c:\projekt1\billeder. I løbet af Dag 1 har Dreamweaver ingen problemer med at slå op i billeder-mappen som default når jeg skal indsætte billeder.

Dag 2) Jeg forsætte mit projekt, men nu slå Dreamweaver op i defaultmappen (Scaal_extranet) som default. Jeg bliver nød til browse hen til den rigtige mappe før jeg kan forsætte.

Det er flueknepperi, yes I know, men når man først har default-browset +500 gange så bliver det træls.

Kan man sætte DW til at huske hvor den sidste startede i pågældende projekt? Jeg mindes ikke at dette var et problem i de tidligere versioner, men jeg kan tage fejl.

Mv.
Allan
Avatar billede dallan2007 Nybegynder
07. november 2006 - 14:46 #1
.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester